+359 886 096 238 Поръчай хартиен каталог

За нас

Повече от 10 години опит…

Ние предлагаме ситопечат и термотрансферен печат с най-високо качество за Вашите бизнес потребности. За последните повече от 10 години успяхме да изградим екип от висококвалифициран персонал и да се утвърдим като лидер на пазара при печат на всякакви текстилни изделия. Ние ще бъдем до Вас във всеки етап от нашето партньорство – от приемането на поръчката, до нейното успешно получаване. Независимо дали искате да отпечатате Вашата уникална тениска, шапка, торба или друг текстилен артикул, не се колебайте да се свържете с нас! Нашите специалисти ще Ви помогнат при вземането на най-доброто решение за Вашите рекламни материали.

Можем да отпечатим всичко

Основната дейност на комплекс Принт Мания е директен ситопечат до 10 цвята върху разнообразни текстилни изделия, както на детайли (разкрой), така и на готови изделия. Сред предлаганите услуги влиза и печат върху ръкав на готово изделие (до 2 цвята). Благодарение на нашето технологично оборудване и мастила от най-висок клас, ние можем да Ви предложим директен ситопечат върху нетъкан текстил и трудни материи: полиестер, полиамид, кожа, силикон и памук. Като допълнение на Ваше разположение са следните специални ефекти, за да направите Вашите рекламни артикули наистина уникални: обемни изображения, силикони, фолия, глитери и др.

Оборудване от най-висок клас

Печатница Принт Мания е оборудвана с австрийската Synchroprint S-Type MHM за директен ситопечат върху текстил. По този начин можем да Ви предложим отлично качество на изработка, съчетано с висока производителност. Капацитетът на машината позволява отпечатването на 6,000 щампи на ден. За по-сложните, многоцветни съчетания, машината е допълнена от 4 сушилни с прецизен контрол на температурата. За да гарантираме качеството на печат, работим с мастила на реномирани европейски производители от най-висок клас: Bezema, KFG, Kiian. Те покриват всички европейски изисквания за качество, безвредност и екологичност – фактори, които никоя съвременна компания не може да си позволи да игнорира.

Печатницата е оборудвана с двуканална сушилня Tesoma, която гарантира трайното налагане на цветовете върху текстилната повърхност и осигурява тяхната устойчивост при последващите третирания. Позиционирането на щампите се извършва чрез лазерно оборудване, а за максимална прецизност в Принт Мания използваме съвременна система за смесване на мастилата.

Затвореният технологичен цикъл и качественото оборудване ни позволява да постигнем висока производителност и отлично качество на печата. Това ни прави предпочитан партньор на много утвърдени производители на дрехи, рекламни агенции, спортни организации и пр (разгледайте нашето портфолио).

Ние сме на разположение
При допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нашите специалисти, които ще бъдат до Вас и ще Ви помогнат във всеки етап на Вашата поръчка. Ако имате нужда от изработка на фирмено лого или щампа за печатане, нашите дизайнери ще Ви асистират в намирането на търсения от Вас ефект.