Принт Мания е модерно оборудвана печатна база, която предлага най-използваните и предпочитани техники за печат на рекламни материали, сувенири и най-вече текстил.

Ситопечат върху текстил


Ситопечатът е златния стандарт, когато става въпрос за печат върху текстил.


Изключително гъвкъв, устойчив и подходящ метод за брандиране на готови текстилни изделия или разкрой при тиражи над 30 бр.

Повече информация

Ситопечат на тениски


Вашият бранд е прекалено ценен, за да бъде зле лошо представен върху тениска


Освен най-високо качество швейцарски мастила, ноу хау и кратки срокове, на нас можете да разчитате и за разнообразни модели тениски.

Повече информация

Печат на рекламни сувенири

Ние сме специализирани в предлагането на най-търсените техники за печат на рекламни материали на пазара. Така гарантираме правилното отпечатване на вашите фирмени лога, надписи, послания или изображения. Технологията за печат, която ще използваме зависи както от вашите предпочитания, така и от техническите характеристики на избрания от вас рекламен сувенир.
Sito_kalendar

Ситопечат върху календари

Ако все още предпочитате класическите календари от цветен с печат в 1 цвят, можете да разчитате на нас.
SitoNotebook

Ситопечат върху тефтери

Предлагаме ситопечат в 1 цвят върху луксозни кожени тефтери, както и върху еко модели.

tamponen_pechat

Тампонен печат

Предлагаме тампонен печат върху химикалки, запалки, ключодържатели, и други дребни рекламни сувенири. Освен за рекламния бранш, тампонния печат е изключително търсен и при печата на индустриални елементи като бутони, инструменти и други.
transferen_pechat

Трансферен печат

Трансферния печат най-често се използва за брандирането на шапки, раници, чанти за лаптоп, блузи и други текстилни артикули.

laser_engraving

Лазерно гравиране

Лазерното гравиране е най-устойчивият и елегантен метод за брандиране на метални рекламни сувенири като луксозни химикалки, спортни бутилки, ключодържатели и др.
digital_print_icon

Дигитален печат

Дигиталният UV печат е изключително гъвкава технология, когато е необходимо да бъдат отпечатани пълноцветни изображения върху дребни рекламни сувенири като химикалки, USB-та, офис аксесоари, ключодържатели и други.

predpechat_icon

Предпечат

Предпечатната подготовка е един от основните моменти, които са критични и до голяма степен предопределят качеството на отпечатъка. Това е особено валидно, когато става въпрос за ситопечат върху текстил и тениски. Нашите специалисти са насреща, за да съдействат при финалната подготовка на файловете за печат.
design

Дизайн

Ако имате идея, но нямате възможност да подготвите щампа/лого/надпис за вашия рекламен артикул или дреха, нашият екип от дизайнери може да подготви визуален проект.

Поискай оферта

Попълнете нашата форма за запитване и ще получите детайлна, разбираема и конкурентна оферта в рамките на 1 работен ден.