Печатим, създаваме и импровизираме върху текстил


Ние вярваме в индивидуалния подход и безкрайните възможности за печат върху текстил. Това са двата основни движещи фактора в нашата работа и причината да имаме партньори и клиенти, които са повече от десетилетие с нас.

От първостепенно значение за нас е изграждането на дълготрайни и коректни взаимоотношения, които допринасят за спокойното и леко изпълнение на възложените проекти.

Работим с производители на детски дрехи, на работни облека, модни брандове, рекламни агенции, клубове, заведения и всеки, който има нужда от качествен и бърз ситопечат върху текстил.

Качество. Бързина. Индивидуален подход.


  • Ситопечат върху текстил
  • Сгъване, опаковане и съхранение
  • Печат на рекламни материали и сувенири
  • Дизайн и предпечат

Всички услуги
 

Оборудване от
най-висок клас

Печатница Принт Мания е оборудвана с машина от най-висок клас Synchroprint S-Type MHM за директен ситопечат върху текстил.

Повече информация

Нашето оборудване


Машината
Използвайки първокласно оборудване, ние можем да гарантираме отлично качество на изработка, съчетано с висока производителност. Капацитетът на машината позволява отпечатването на 6,000 изделия на ден. За сложни и многоцветни съчетания, машината е оборудвана с 4 междинни сушилни с прецизен контрол на температурата.

Мастилата
За да гарантираме качеството на печат, работим с мастила на реномирани европейски производители от най-висок клас: Bezema, KFG, Kiian. Те покриват всички европейски изисквания за качество, безвредност и екологичност – фактори, които никоя съвременна компания не може да си позволи да игнорира.

Сушилня

Печатницата е оборудвана с двуканална сушилня с горещ въздух Tesoma, която гарантира трайното фиксиране на цветовете върху текстилната повърхност и осигурява тяхната устойчивост при последващите третирания. Позиционирането на щампите се извършва чрез прецизна лазерна система, а за постигане на зададените изисквания на клиентите в Принт Мания използваме съвременна система за постигане на точни цветове при мастилата.

Швейцарски мастила

Покриват всички европейски изисквания за качество, безвредност и екологичност

Кратки срокове

Стандартен срок - 5 работни дни. Предлагаме и експресна услуга до 72 часа.

Дългогодишен опит

Повече от 15 години се развиваме и работим с най-съвременни технологии.

Предпечатна подготовка

Предпечатната подготовка е определящият фактор при ситопечата и ние я можем.