Тениски, които ще бъдат носени

‍Вашият бранд е прекалено ценен, за да бъде лошо представен върху тениска.
Освен на най-високо качествен печат, ноу хау и кратки срокове, на нас можете да разчитате и за разнообразни модели тениски на склад.
Ако стартирате ваш собствен бранд с тениски, имате съществуващ или са ви необходими рекламни тениски, свържете се с нас!

Безупречен печат, качествени тениски и лесна комуникация. Всичко необходимо за един успешен съвместен проект.

Защо директен ситопечат


Директният ситопечат е най-ефикасен при отпечатването на големи серии артикули с един и същ дизайн. За постигането на най-добра цена на брой, ние препоръчваме неговото използване при тиражи от над 100 бр.
Артикулите отпечатани с директен ситопечат се отличават с висока трайност и устойчивост. Така те са идеално решение за спортно или работно облекло, както и дълготрайно решение за вашите промоционални материали.
В сравнение с познатия дигитален печат на текстилни изделия, директният ситопечат предлага по-наситени цветове на изображенията и по-добра устойчивост.

Повече информация за ситопечата

Нашите тениски


Предлагаме тениски на португалския бранд TH Clothes. Основната причина да работим с тази марка тениски са на първо място изключително благоприятната за печат материя на всеки артикул от портфолиото на бранда. Това ни позволява да постигнем по-кристален, по -качествен и по-траен отпечатък.
Втората причина да залагаме на TH Clothes е модерната кройка, актуалните цветове и като цяло положителната обратна връзка по отношение на артикулите.
В сравнение с най-разпространените марки на нашия пазар, TH Clothes се позиционират с най-добро съотношение цена/качество у нас.

Свали каталог TH Clothes

Поискай оферта

Попълнете нашата форма за запитване и ще Ви върнем детайлна, разбираема и конкурентна оферта в рамките на 1 работен ден.